Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Κάλεσμα για ανοιχτό Δ.Σ. και κοινή σύσκεψη Σωματείων (25/06/2016)

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 
ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ 
Ε.Κ.Θ. Αριστοτέλους 32, 5ος όροφος, 4ο γραφείο 
τηλ. 2310268673 κιν. 6977465103
http://emathess.blogspot.gr  somateioemathess@gmail.com


ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Συνάδελφοι- συναδέλφισσες

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας χορός από ειδήσεις, πληροφορίες, φήμες σχετικά με το μέλλον της Εταιρείας και τα επιχειρηματικά της σχέδια. Το προηγούμενο διάστημα βιώσαμε μειώσεις μισθών, επιδομάτων, απολύσεις με κλείσιμο καταστημάτων, καθυστερήσεις αλλά και τμηματική καταβολή μισθών. Όλοι ήμαστε αναστατωμένοι. Χωρίς καμία καθυστέρηση οργανώνουμε τον αγώνα μας για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα μας, τις θέσεις εργασίας μας.

Τη Δευτέρα 27/6/16 ώρα 6:00μμ στο γραφείο μας (Αριστοτέλους 32, 5ος όροφος) το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας πραγματοποιεί ανοιχτή συνεδρίαση ώστε να συμμετέχουν όσοι συνάδελφοι δεν δουλεύουν, με θέματα: 
Ορισμός γενικής συνέλευσης , παρεμβάσεις- συναντήσεις με εργοδοσία και κυβερνητικούς φορείς, οργάνωση αγώνων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, συσκέψεις – συζητήσεις σε κάθε μαγαζί, σε κάθε πόλη στη Β. Ελλάδα.

Τη Δευτέρα 27/6/16 ώρα 7:30 μμ το Δ.Σ. και συνάδελφοι του σωματείου μας, 
θα συμμετέχουμε σε ευρεία σύσκεψη σωματείων για συντονισμό της δράσης μας απέναντι στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στους χώρους δουλειάς.

Κανένας εφησυχασμός καμία απογοήτευση. Δεν αποδεχόμαστε τους όρους σύγχρονης δουλείας που επιβάλλουν οι μεγάλες επιχειρήσεις, το κεφάλαιο. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη «Δίκαιη ανάπτυξη» που σημαίνει ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση για το λαό. Συνεχίζουμε-Δυναμώνουμε τον αγώνα. Εμποδίζουμε την εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων

Διεκδικούμε την κάλυψη των απωλειών σε μισθούς και δικαιώματα, όλα όσα μας έκλεψαν.